Про виконання плану роботи управлінням соціального захисту населення Яготинської районної державної адміністрації за серпень 2019 року

Дата: 03.09.2019 10:58
Кількість переглядів: 385

Фото без описуПротягом   серпня  працівниками   управління дотримано вимоги Єдиної технології  прийому громадян, які звертались за призначенням всіх видів допомог.  Кількість звернень за призначенням субсидії –  19,  державної  соціальної допомоги  - 109,  допомоги  внутрішньо переміщеним особам – 15.

Протягом серпня 2019 року проведена робота згідно з планом сектору. Надавалися консультації та роз’яснення громадянам щодо змін у законодавстві.

У поточному місяці проведено компенсаційні виплати на загальну суму 340252,02 грн., з них:

  • виплата додаткової відпустки – 47731,00 грн.;
  • щомісячна грошова допомога на продукти харчування – 241423,02 грн.;
  • щорічна компенсація на оздоровлення – 22944,70 грн.;
  • виплата грошової компенсації на потерпілих дітей, які не харчуються в їдальнях навчальних закладів – 0 грн.;
  • грошова компенсація замість путівки – 0 грн.;
  • оплата санаторно-курортного лікування громадян віднесених до категорії 1 та дітей з інвалідністю, інвалідність яких пов'язана  з Чорнобильською катастрофою – 51098,00 грн.

Прийнято документи на виготовлення посвідчень 1 категоріїПрийнято документів для проведення розрахунків від 9 організацій

Зареєстрована кредиторська заборгованість на суму – 299266,56 грн.

Сформовані відомості для виплати всіх видів соціальних допомог за  серпень    2019 року на суму 4044,6 тис.   грн. Вищезгадана сума перераховувалась на поштові відділення зв’язку та банківські рахунки одержувачів допомог в повному обсязі та вчасно. Профінансовано субвенції на пільги в сумі 180,3  тис. грн.  і субсидії на суму – 477,4 тис.  грн., тверде паливо  - 9,0  тис.грн. 

Передано   до Пенсійного фонду звіт про зарахування внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування за деякі  категорії застрахованих осіб та заявки на виплату допомог особам , які не мають права на пенсію та по догляду за інвалідом чи за пристарілим, який досяг 80-річного віку.

Видано 6 направлень  на виготовлення протезно-ортопедичних виробів  та  2 технічних  засобів   реабілітації.    Видано 2 путівки на санаторно-курортне лікування. Матеріальна допомога у серпні  виплачена 3 особам на суму 2245,50 грн.  

Видано  15 довідок про пільги ліквідаторам аварії на ЧАЕС, 5  посвідчень потерпілим внаслідок аварії на ЧАЕС, 9 – “дитина війни ”,   учасник бойових дій – 12 ,  24  довідки  членам багатодітної сім»ї  та 29 довідок  про перебування пільговиків у базі ЄДАРП,  5 – посвідчення інваліда дитинства,  28  довідок  про перебування на обліку в управлінні, повідомлень -  94. Зроблено запитів – 25.

Зроблено 8 запитів в установи та організації для підтвердження достовірності наданої заявниками інформації на 8 осіб.  Проведено – 1 спільне  засідання районної  комісії  з питань державної соціальної допомоги /житлової субсидії/ малозабезпеченим сім»ям та робочої групи для перевірки фактичного місця проживання – перебування  ВПО,  на якому  розглянуто    15  справ  на субсидію та ДСД. Складено 6 актів  обстеження сімей ВПО, 26 акт  обстеження матеріально-побутових умов проживання сімей.  Перевірено 39 особових  справ.

Проводились щотижневі та щомісячний моніторинги з виплати заробітної плати на підприємствах та в організаціях району. Інформація оперативно передавалась до департаменту соціального захисту населення Київської ОДА.  На виконання вимоги прокуратури Яготинського району від 22.03.2012 № 721 щоп»ятниці надавалась інформація про суб’єкти господарювання, які мають заборгованість із виплати заробітної плати.

Опрацьовано та зареєстровано  1  колективний  договір –  Яготинський районний центр соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді  і зміни до колективного договору ТОВ «Дженерал Транс Альянс Логістик».

Відділом з питань праці та соціально-трудових відносин надано консультацій та роз’яснень на особистому прийомі та в телефонному режимі 13 –  особам.

Взято на облік у базі ЄДАРП    17 осіб.

Знято з обліку пільговиків у базі ЄДАРП  32 особи, які  померли  у  липні   2019 року ,   виїхали за межі району  або втратили пільги.     В базі ЄДАРП перебувають 9207   осіб   пільгових категорій, в т.ч. 13 –  сім»я загиблих учасників  бойових дій в зоні АТО, учасники бойових дій в зоні АТО – 1  особа.

Призначено 80 державних  соціальних  допомог, 18  нових субсидій  на ЖКП, автоматичних  перерахунків – 4578 /зміна тарифу на газ/, на тверде паливо - 4.  У серпні отримували     субсидію – 4617 сімей,  державну соціальну допомогу переселенцям  – 7  /первинна – 0 , повторна – 7/.  

Всю інформацію щодо судових рішень по виплатах допомоги до 5 травня, допомоги постраждалим від аварії на ЧАЕС, допомоги  по догляду за дитиною до 3-х років  відправлено в департамент соціального захисту населення Київської ОДА  своєчасно та в повному обсязі.

Станом на 1 вересня   2019 року  в  управлінні  перебувають  на обліку 404  вимушених   переселенців  із  Сходу та Криму.

Аналітично-інформаційні матеріали про роботу управління до райдержадміністрації та департаменту соціального захисту населення  подавались своєчасно.

Працівниками управління проводилась роз’яснювальна робота з представниками підприємств, установ та організацій щодо специфіки роботи з постраждалими від аварії на ЧАЕС, по змінах в пенсійному законодавстві, по дотриманню законодавства про працю.

Працівниками територіального центру проведено роботу по поновленню договорів на соціальне обслуговування (надання соціальних послуг) з громадянами , які обслуговуються відділенням соціальної допомоги вдома.

У відділенні   соціальної допомоги вдома територіального центру перебуває на обслуговуванні 537  непрацездатних  осіб,  з них  103 особи  з інвалідністю.

В будинку “Доглянута старість ” (Капустинці) проживає 23 непрацездатних громадян , у відділенні с.Черняхівка  - 20 осіб, разом  проживаючих  43 осіб.   З них 12 – ветерани війни та праці,  18 – особи з інвалідністю  загального  захворювання та по зору, 1- переселенець із м.Донецька.

 В перукарні терцентру надано послуги для 356 громадян, з них безкоштовно для 23 осіб з інвалідністю та одиноких, в домашніх умовах – 8  малорухомим  громадян. 

У швейній   майстерні надано послуги  для  69    громадян, в т.ч. для 7-х  осіб  безкоштовно.

В майстерні з ремонту взуття надано послуги  78 особам, безкоштовно для 6 осіб  з  інвалідністю. 

В медичному кабінеті надано послуги для  742  осіб. Продано ліків на 9,3     тис.грн. 

В магазині продано товарів на 14,1  тис.грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування