Привітання з Днем Державного Прапора

Дата: 23.08.2019 12:39
Кількість переглядів: 430

Фото без описуШановні мешканці Яготинщини!

Щиро вітаю Вас з найголовнішими святами нашої держави – Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

З проголошенням незалежної України національні символи – гімн, прапор і герб стали на стороні утвердження самостійності і суверенітету держави.

В усі віки і в усіх народів державний прапор був однією з найвищих і шанованіших святинь.

Під прапором воїни вирушали в похід, з прапором виступали на захист своєї батьківщини, прапор символізував стабільність держави й урочистість тих чи інших подій.

І сьогодні, звільняючи українські землі від терористів і загарбників українські воїни встановлюють Державний стяг на вищій точці у кожному звільненому населеному пункті, тим самим засвідчують, що Українська держава єдина, вона була, є і буде!

Варто зазначити, що за 28 років наша держава пройшла непростий шлях самоствердження та становлення демократії. На цьому шляху були не тільки досягнення і звершення, на жаль, були і втрати.

Свято Незалежності сьогодні є особливим, адже перед Україною, означились нові загрози та виникли, складні й великі завдання. Саме зараз, захищаючи свою країну, ми отримуємо свою справжню незалежність. Через кров, через страждання та боротьбу народжується непереможна нація. Нація патріотів. Сильних вільних людей, здатних захистити свою країну та свої родини від ворога. Навіть такого, який переважає чисельністю та зброєю.

Ми усі уболіваємо за долю України і віримо, що перемога буде за нами. Ми стоїмо на порозі великих змін, як у країні так і у наших серцях.

Сьогодні народжується справжня Україна, яка є не просто геополітичним формуванням на європейській карті, а є незламною державою, гідною поваги всього цивілізованого світу.

Як ніколи ми повинні бути єдиною згуртованою громадою заради того, щоб зберегти стабільність у нашому регіоні, щоб повернути мир на всю українську землю, щоб нащадки наші жили у вільній і демократичній країні, в якій людина є найвищою цінністю.

У цей день бажаю всім нам мудрості, патріотизму і взаємної поваги. Зробимо все можливе, щоб у важкий для Батьківщини час наш жовто-блакитний стяг майорів над кожним містом, містечком і селом України!

З нагоди свят зичу Вам миру, доброго здоров`я, довгих і плідних років життя, щастя і добробуту в оселях, віри в завтрашній день.

Вірю, що Україна попри всі труднощі, має майбутнє, і громадяни нашої держави будуть жити у вільній і процвітаючій країні.

З повагою, 

В.о голови адміністрації                                                                                Т.СУХЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування