В районі продовжується ремонт доріг

Дата: 22.08.2019 16:07
Кількість переглядів: 434

Фото без описуВулиці й дороги – це життєво необхідні артерії, які потрібно постійно підтримувати у такому стані, що забезпечував би безперебійний і безпечний рух транспорту й пішоходів.

Проте на заваді цьому стоять процеси деформації дорожнього покриття, які відбуваються під впливом автомобілів та природніх факторів. У більшості випадків початкова стадія виникнення вибоїн і ямковості збігається з періодом таких погодних умов, коли існує частий перехід від плюсової до мінусової температури повітря та надлишкове зволоження доріг. Клімат суттєво змінився і ми маємо теплі зими, та занадто спекотне літо, що сприяє руйнації доріг. Від незадовільного стану дорожнього покриття страждають усі.

Ситуація в дорожньому господарстві Яготинського району складна. Але разом з тим: сьогодні ми можемо і змінюємо ситуацію на краще.

На території Яготинського району субпідрядною організацією ТОВ ДП «Магістраль» продовжуються роботи з ліквідації ямковості на автодорогах загального користування місцевого значення та доріг державного значення.

Так пневмо-стуменевим методом здійснено ліквідацію ямковосі на автомобільні дорозі державного значення Т-25-41 Новий Биків-Згурівка-Яготин, продовжуються роботи на автомобільній дорозі С102506 Прилуки-Сергіївка-Горбачівка/-Яготин-Розумівка-Рокитне/Н.Биків-Згурівка-Яготин/ (Райківщинська с.р.).

Заплановано продовжити роботи по ліквідації ямковості в межах Двірківщинської сільської ради.

Не залишається осторонь і питання дорожньої розмітки, нанесення якої продовжується на території м. Яготин.

Закликаємо водіїв - бути уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуйтесь Правил дорожнього руху, звертайте увагу на попереджувальні знаки, дбайте про власну безпеку та безпеку інших.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування