Керівництво райдержадміністрації зустрілось з представниками громадської організації «Асоціація учасників АТО»

Дата: 22.08.2019 15:46
Кількість переглядів: 333

Фото без опису22 серпня  2019 року, в малому залі адміністрації відбулась зустріч керівництва Яготинської районної державної адміністрації з представниками громадської організації «Асоціація учасників АТО».

Ініціатором зустрічі виступила Яготинська районна державна адміністрація, яка отримала від зазначеної організації декілька звернень щодо виділення приміщення для проведення своєї громадської роботи.

Під час зустрічі, виконувач обов’язків голови адміністрації Т.П.Сухенко зазначила, що на разі в Яготинській районній державній адміністрації відсутні вільні приміщення для передачі в оренду.

Проте з метою сприяння роботі громадської організації «Асоціація учасників АТО», запропоновано об’єднати  свою громадську діяльність з громадською організацією «Яготинська районна організація ветеранів України». Приміщення даної організації знаходиться за адресою: м.Яготин, вул. Незалежності,110.

Наразі досягнуто домовленості з громадською організацією «Яготинська районна організація ветеранів України» про можливість використання вищезазначеного приміщення громадською організацією «Асоціація учасників АТО» для своєї статутної діяльності.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування