«Е – пенсія» - признач пенсію в один дотик

Дата: 20.08.2019 13:56
Кількість переглядів: 356

Фото без опису20 серпня 2019 року в залі семінарів Яготинської РФ КОЦЗ відбулася зустріч безробітних з представниками пенсійного фонду, а саме: начальник Яготинського відділу обслуговування громадян (Сервісний центр) Жанна Нескорожена, головний спеціаліст Ярослава Андрусенко та головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету Оксана Малинка. Кількість безробітних, які прослухали семінар було 15 осіб.

  Жанна Нескорожена розповіла про нову модель звернення громадян за призначенням пенсії в «один дотик» через «ВЕБ-портал електронних послуг Пенсійного фонду України»portal.pfu.gov.ua. Сервіс передбачає:

  • Подання документів дистанційно в електронному вигляді(заява та копії документів, завірені електронним підписом);
  • Після прийняття рішення про призначення пенсії повідомлення про необхідність звернення до сервісного центру за отриманням пенсійного посвідчення.

Оксана Малинка зазначила, що впровадження такої системи спрощує взаємодію громадян з Пенсійним фондом України, дозволяє зменшити витрати часу осіб, які звертаються за призначенням пенсії, забезпечує максимально комфортні умови для отримання послуг, не виходячи з дому.

Присутні отримали вичерпну інформацію та активно задавали питання, отримавши змістовні відповіді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування