ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 19.08.2019 15:25
Кількість переглядів: 471

Фото без описуПід керівництвом виконувача обов’язків голови Яготинської районної державної адміністрації Т.П.Сухенко в понеділок, 19 серпня 2019 року року, заступника голови райдержадміністрації В.М.Гончара, в.о. керівника апарату райдержадміністрації Т.О.Орел, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

На апаратній нараді були озвучені актуальні питання життя району, які стосувалися соціальної сфери, медицини, економіки та культури А саме: підготовка закладів освіти до нового навчального року, контроль за нарахуванням та перерахунок субсидій населенню, освоєння виділених коштів, реалізацію мікропроектів,

Учасники наради заслухали інформацію заступника начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації О.В.Климась щодо завершення об’їзду шкіл району з питань підготовки їх до нового навчального року.

Заступник голови адміністрації В.М.Гончар доповів присутнім про роботу комісії з надання матеріальної допомоги для облаштування індивідуального опалення у зв’язку з відключенням споживачів від мережі централізованого теплопостачання.

Обговорили також основні заходи, що плануються в рамках відзначення Дня Державного Прапору України та Дня незалежності України.

Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації проінформували про виконані завдання минулого тижня та плани роботи на цей тиждень

По завершенню апаратної наради було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів та визначено терміни виконання.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування