Виконувач обов’язків голови адміністрації Т.П.Сухенко провела нараду з головними лікарями закладів охорони здоров’я

Дата: 14.08.2019 15:18
Кількість переглядів: 433

Фото без опису14 серпня, в приміщенні адмінбудівлі Яготинської райдержадміністрації відбулась зустріч виконувача обов’язків голови адміністрації Т.П.Сухенко з головними лікарями закладів охорони здоров’я.

В рамках зустрічі присутні обговорили питання, що стосувалися стану підготовки закладів до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 рр, проведення ремонтних робіт в закладах, заготівлю овочів для забезпечення харчування громадян, що перебувають на стаціонарному лікуванні в Яготинській ЦРЛ.

Головний лікар КНП «Яготинська ЦРЛ» В.С.Нескорожений доповів, що наразі проводиться облаштування східців на центральному вході в терапевтичному корпусі, закінчено ремонт кабінету МСЕК, йде підготовка до опалювального сезону, а саме усуваються недоліки, що були виявлені у минулому опалювальному сезоні.

В свою чергу головний лікар КНП «Яготинський ЦПМСД» І.І.Сахно доповів, що станом на 14.08.2019 року заключено 29 306 декларацій, відсоток укладених декларацій від постійного населення території складає 91%. Продовжуються ремонтні роботи в амбулаторії с.Лозовий Яр.

В пункті невідкладної медичної допомоги встановлено електричний водонагрівач та замінено старі водопровідні труби.

За підсумками наради прийнято рішення звернутись до голів сільських рад долучитись до гарної справи та посприяти у заготівлі овочів для харчування хворих в Яготинській центральній районній лікарні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування