Проведено засідання спостережної комісії при райдержадміністрації

Дата: 14.08.2019 10:17
Кількість переглядів: 326

Фото без опису14 серпня 2019 року в адмінбудівлі Яготинської райдержадміністрації відбулося засідання спостереженої комісії при райдержадміністрації під керівництвом виконувача обов’язків керівника апарату адміністрації Т.О.Орел.

В рамках роботи комісії присутні розглянули питання, що стосувалися здійснення наглядових та соціально-виховних заходів щодо засуджених, щодо інформування сільських голів району про осіб, звільнених з місць позбавлення волі, які прибули на постійне місце проживання на територію сільської ради, для подальшого здійснення заходів соціального патронажу щодо цих осіб, відповідно до Закону України «Про соціальну адаптацію осіб, які відбувають чи відбули покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк» та звіт членів спостережної комісії, щодо проведеної роботи зі звільненими умовно-достроково з місць позбавлення волі, які стоять на обліку комісії.

В ході розгляду питань порядку денного акцентувалася увага на належній соціальній адаптації раніше засуджених осіб та унеможливлення їх повторного втягнення в злочинну діяльність. Заслухавши доповідачів, члени комісії прийняли ряд рішень, зокрема: забезпечувати і в подальшому належну співпрацю між членами спостережної комісії райдержадміністрації та органами місцевого самоврядування в районі щодо профілактики рецидивної злочинності та її попередження, а також дільничним інспекторам на території всіх сільських радах району продовжити проведення активної роз'яснювальної роботи серед населення району з метою профілактики злочинності з відвідуванням, в першу чергу, помешкань раніше засуджених осіб та осіб, які зловживають алкоголем.

В.о. голови, керівник апарату райдержадміністрації Т.Орел впевнена, що індивідуально-виховна робота, яка проводиться з громадянами, дасть позитивний результат і сприятиме вирішенню усіх проблем цих громадян, особливо надання зазначеній категорії осіб допомоги у соціальній адаптації та реінтеграції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування