РОЗПОЧАТО РОБОТИ З НАНЕСЕННЯ ДОРОЖНЬОЇ РОЗМІТКИ

Дата: 13.08.2019 16:04
Кількість переглядів: 361

Фото без описуІнтенсивність руху на автомобільних дорогах зростає щороку, тому у цих умовах важливу роль відіграють елементи регулювання та безпеки дорожнього руху. Яготинська районна державна адмінстрація докладає значних зусиль, щоб покращити ситуацію з безпекою на дорогах. Наразі в м. Яготині підрядною організацією ТОВ ДП «Магістраль» розпочато роботи з влаштування розмітки проїзної частини на основних автошляхах.

Так, на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-25-41 Новий-Биків-Згурівка-Яготин поновлено лінії горизонтальної розмітки, а саме пішохідних переходів.

Дорожня розмітка відіграє важливу роль у забезпеченні безпеки дорожнього руху. Вона слугує для передачі визначеної інформації всім учасникам дорожнього руху тому має відповідати вимогам ДСТУ 2587:2010 Безпека дорожнього руху. Дорожня розмітка.

Яготинська районна державна адміністрація звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування