Відбулось засідання робочої групи з питань надання матеріальної допомоги для облаштування індивідуального опалення

Дата: 13.08.2019 13:54
Кількість переглядів: 337

Фото без опису13 серпня, в малому залі адміністрації відбулось засідання робочої групи з питань надання матеріальної допомоги для облаштування індивідуального опалення у зв’язку з відключенням споживачів від мережі централізованого теплопостачання.

В роботі робочої групи взяли участь виконувач обов’язків голови адміністрації Т.П.Сухенко, заступник голови адміністрації В.М.Гончар, начальник управління фінансів адміністрації О.І.Барсук, депутат Яготинської районної ради О.П.Кулінський, головний інженер КПТМ «Яготинтепломережа» О.М.Дятленко, старший інженер з експлуатаційної діяльності служби експлуатації систем газопостачання Переяслав-Хмельницького відділення управління експлуатації ПАТ «Київолбгаз» СА.Шабельник.

В рамках роботи робочої групи проаналізовано та розглянуто заяви та пакет документів від заявників на отримання матеріальної допомоги для облаштування індивідуального опалення. Загалом на отримання матеріальної допомоги звернулось 24 заявники, з яких 8 – надано, 9 – відмовлено та 7– передано на доопрацювання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування