Відбулось засідання організаційного комітету з нагоди святкування Дня незалежності України та Дня Державного Прапору

Дата: 13.08.2019 12:28
Кількість переглядів: 714

24 серпня Україна відзначатиме головне державне свято — День Незалежності. Аби його святкування в нашому районі пройшло гідно та організовано — підготовку до цього дня розпочато заздалегідь.

Так, 13 серпня у малому залі райдержадміністрації відбулось чергове засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 28-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України, яке пройшло під керівництвом виконувача обов’язків голови адміністрації Т.П.Сухенко.

Основні питання, що обговорювалися на засіданні стосувалися благоустрою населених пунктів району, прилеглих територій, підприємств, установ, організацій, їх будівель; підготовки до урочистих заходів, які будуть проходити під час святкування Дня незалежності України.

Учасники організаційного комітету обговорили План проведення в районі заходів та призначили  відповідальних працівників райдержадміністрації за ходом підготовчих робіт. Так, урочисті заходи із святкування Дня Прапора та Дня незалежності України заплановано провести 23 - 24 серпня. 

23 серпня о 09.00 на центральній площі міста біля адмінбудівля Яготинської райдержадміністрації відбудеться церемонія урочистого підняття Державного Прапору України.

24 серпня, відповідно до запланованих заходів, на літній сцені районному будинку культури відбудуться урочисті заходи за участю керівництва району, представників органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, громадськості,

Зокрема, у рамках відзначення Дня незалежності України пройде V районний фестиваль української пісні «Українська пісня єднає нас», виставка декоративно-ужиткового мистецтва «Тобі єдина Україно, натхнення, творчість та любов»,а також створено карту України «Україна єдина» з місцевих овочів та фруктів. Організатори свято підведуть підсумки районних конкурсів «Вишиванка – твій генетичний код» та «Коса - дівоча краса».

Для любителів спорту на центральному полі м.Яготин, стадіоні "Колос", 24 серпня о 15.00 відбудеться фінал кубку Яготинського району між ФК«Автолідер» та ФК «Рятівник».

У ході засідання відповідальним за підготовку до свята були дані конкретні доручення та встановлені терміни їх виконання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування