Підготовка навчальних  закладів району до роботи  в осінньо-зимовий період 2019-2020 років

Дата: 07.08.2019 15:16
Кількість переглядів: 1408

Фото без описуПідготовка навчальних  закладів району до роботи  в осінньо-зимовий період 2019-2020 років, є одним з найважливіших питань, які перебувають на контролі органів державної виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ, організацій.

Відповідно до розпорядження голови районної державної  адміністрація від 08 травня 2019 року №118 «Про підготовку господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Яготинського району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 року», відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації,  проведено обстеження та аналіз фактичного стану об’єктів, розроблеий комплекс заходів щодо підготовки   до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 року з урахуванням недоліків минулого опалювального сезону. Розроблено та затверджено графіки виконання робіт з підготовки  до осінньо-зимового періоду 2019-2020 року  та закріпленно відповідальних виконавців.

На сьогоднішній день проводиться робота по виконанню цих завдань та заходів.

Виконано роботи по ремонту теплових мереж Яготинського НВК №3 та Яготинського ДНЗ  №2 «Дюймовочка», тривають роботи у Яготинських ДНЗ №1 «Зіронька», №6 «Волошка», заплановано у Яготинському районному інклюзивно-ресурсному центрі та ОЗОНЗ «Жоравський НВК» (приміщення дитячого садка).

Укладено договори на повірку димовивідних каналів (Слюсар О.В.), заміри опору ізоляції  (Любенко В.М.), навчання операторів (ТОВ «Теплобудкомпані»), установку модемного зв’язку 4 котельні (ТОВ «Теплоресурс-М»), повірку лічильника Лемешівського ДНЗ («Укргазсервіс)».

Комплексно проводяться ремонти твердопаливних котлів (5 котелень), які пропрацювали 5 років (заміна дверей, колосників, стін з вогнетривкої цегли, монометри, датчики, вентилятори).

Виділено кошти на утеплення труб теплопостачання у Ничипорівському та Сулимівському НВК.

На котельнях, які здано в оренду, також проводяться роботи по підготовці до ОЗП – завезено паливо для Яготинської ЗОШ №1, Яготинського НВК №2, Черняхівського та Супоївського НВК.  В роботі перенесення теплових лічильників Капустинського НВК, Фарбованського НВК та котельні Ничипорівського НВК. Заплановано роботи по ремонту теплової траси Сотниківського НВК та димовивідної труби Яготинської ЗОШ №1.

Придбано паливні брикети (34 т.) для твердопаливних котелень, які перебувають на балансі відділу освіти. Укладено договір на постачання дров – 490 м.куб., які буде завезено протягом серпня місяця.

Акти готовності теплового господарства та підготовки закладів до опалювального сезону будуть оформлені під час об’їзду закладів  з 14-16.08.2019.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування