В ДНЗ №1 «Зіронька» тривають роботи із заміни системи опалення

Дата: 07.08.2019 10:34
Кількість переглядів: 294

Питання дотримання санітарно-гігієнічних показників мікроклімату в навчальних закладах є одним з ключових у збереженні та зміцненні стану здоров’я дітей. Розуміючи цю просту істину, останнім часом все більше проектів як загальнодержавного, так і місцевого рівнів спрямовані саме на створення сприятливих умов для забезпечення комфортних умов для розвитку дітей.

Наразі в ДНЗ №1 «Зіронька» тривають ремонтні роботи із заміни системи опалення та встановлення додаткових батарей, ще в двох групах закладу.

В 2018 році, вказані роботи вже проведені в чотирьох групах (4 ігрові кімнати, 4 спальні, 4 санвузи та 4 роздягалки).

Варто відзначити, що температури у відремонтованих групах в зимній період трималась на рівні 21- 240 С, що не може не тішити керівництво дошкільного закладу та батьків дітей, котрі відвідують ці групи.

За словами працівників КПТМ «Яготинтепломережа», однією з проблем через яку температура в групах не відповідає нормі є невідповідність кількості  батарей опалювальній площі та застарілій системі опалення. 

На сьогодні ремонтні роботи із заміни системи опалення проводяться у логопедичній групі та спортивному залі закладу, по завершенню також будуть відремонтовані молодша та середня група та музичний зал.

За проханням керівництва райдержадміністрації роботи із заміни системи опалення в закладі  мають бути завершені до початку опалювального сезону.

Наразі вже проведено зварювальні роботи системи опалення у групах, закуплено додаткові батареї. Виконавцем робіт аналогічно, як і у чотирьох попередніх групах виступає КПТМ "Яготинтепломережа".

Керівництво району переконане, що районна влада має піклуватися про підростаюче покоління та забезпечити комфортне перебування дітей в закладах дошкільної освіти.

«Кожна дитина заслуговує на щасливе та безтурботне дитинство.У нас є можливість показати дітям, що вони потрібні нам. Потрібні здоровими, розумними, сильними. Від нас залежить їхнє майбутнє, а, отже, і наше, і майбутнє всього суспільства. Вже сьогодні ми маємо попіклуватися про комфортне перебування їх в закладах дошкільної освіти та забезпечити отримання ними необхідних знань та навичок» - переконана виконувач обов’язків голови адміністрації Т.П.Сухенко.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування