Відбулося засідання  районного оперативного штабу з питань підготовки об’єктів соціальної сфери та господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

Дата: 29.07.2019 15:16
Кількість переглядів: 439

Фото без опису25 липня  2019 року, в залі засідань райдержадміністрації під головуванням виконувача обов’язків  голови районної державної адміністрації Т.П. Сухенко  відбулося засідання  районного оперативного штабу з питань підготовки об’єктів соціальної сфери та господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.
У ході засідання керівники та представники  підприємств, установ та організацій району доповіли про вжиті заходи з підготовки до опалювального сезону та озвучили проблемні питання, які необхідно вирішити.  

Особливу увагу  на засіданні було приділено готовності до зими закладів освіти, культури, охорони здоров'я та  соціального захисту населення.

За результатами засідання  оперативного штабу, Т.П.Сухенко  дала  відповідні доручення та окреслила чіткі терміни їх виконання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування