Підготовка до опалювального сезону

Дата: 24.07.2019 11:46
Кількість переглядів: 356

24 липня 2019 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації Володимира Гончара  відбулося засідання районного оперативного штабу з координації робіт щодо своєчасної підготовки об’єктів житлово-комунального господарства району до опалювального сезону в осінньо-зимовий період 2019-2020 року.

В ньому взяли участь: члени штабу,  керівники навчально виховних закладів,  дошкільних навчальних закладів та закладів культури.

У ході засідання керівники відповідних служб доповіли про вжиті заходи з підготовки до опалювального сезону та проблемні питання, які необхідно вирішити. Також на засіданні штабу було наголошено, що актуальними питаннями лишаються, питання ремонту опалювальної системи школи №3, ремонт даху та каналізаційної системи школи №1, заміна вікон на енергозберігаючі в дитячих садочках «Дюймовочка» та «Ромашка».  Також на сьогоднішній день залишається невирішене питання щодо  опалення сільських шкіл. Особливу увагу необхідно звернути на школи в селах: Фарбоване, Ничипорівка, Капустинці. На даний час вирішується питання переведення котелень, що опалюють ці школи на альтернативне паливо, або будівництво міні котелень поряд з навчальними закладами. Також обговорювалися питання опалення школи  та дитячого садочка в селі Лемешівка.

Підсумовуючи конструктивну розмову, яка відбулась під час проведення оперативного штабу,  Володимир Гончар наголосив, питання підготовки об'єктів житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період постійно перебуває на контролі райдержадміністрації, регулярно розглядається на нарадах. Всі ми маємо спільне завдання – якомога якісніше підготуватися до цьогорічного опалювального сезону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування