Відбулося чергове засідання штабу з підготовки до опалювального сезону 2019–2020 років.

Дата: 17.07.2019 11:39
Кількість переглядів: 388

Фото без опису16 липня 2019 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації Гончара В. М.  відбулося чергове засідання штабу з підготовки до опалювального сезону 2019 – 2020 років.

 У засіданні взяли участь: виконувач обов’язків голови  райдержадміністрації Сухенко Т.П., старший інженер з експлуатаційної діяльності Переяслав–Хмельницького відділення АТ «Київоблгаз» Зуєвич А.В., керівники комунальних підприємств району,  структурних підрозділів райдержадміністрації.

Присутні обговорили ряд проблемних  питань щодо підготовки газового господарства та газових котелень до роботи в  опалювальний сезон 2019-2020 років.  Звернено особливу увагу на проблеми щодо  котелень, які опалюють об’єкти освіти, культури, охорони здоров’я, будинків доглянутої старості, мешканців м. Яготина.

Старший інженер з експлуатаційної діяльності Переяслав–Хмельницького відділення АТ «Київоблгаз» Зуєвич А. В. довів до відома присутніх перелік основних дій, необхідних для того, щоб вчасно розпочати опалювальний сезон, відновивши подачу газу до котелень:

  • виконання заходів, визначених гарантійними листами;
  • своєчасне оформлення актів готовності по кожному об’єкту;
  • своєчасне навчання працівників котелень;
  • створення запасів горючомастильних матеріалів;
  • облаштування приміщень котелень протипожежним приладдям;
  • наведення порядку в приміщеннях котелень, фарбування газопроводів;
  • своєчасне заключення  договорів на технічне обслуговування газового обладнання.

За підсумками роботи  видані  відповідні доручення, визначені строки їх виконання, а також В.М.Гончар наголосив, що тільки своєчасно розпочатий та якісно виконаний весь комплекс заходів з підготовки до опалювального сезону може гарантувати стабільну роботу у осінньо-зимовий період.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування