Відбулася чергова апаратна нарада в райдержадміністрації.

Дата: 15.07.2019 11:27
Кількість переглядів: 396

15 липня   заступник голови Яготинської райдержадміністрації Володимир Гончар  провів апаратну нараду за участю виконувача обов’язків  голови Яготинської районної ради В.А. Потельчака, виконувача обов’язків керівника апарату райдержадміністрації Т.О.Орел,  начальників управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій району, районних ЗМІ.

На апаратній нараді розглянуто важливі питання життя району: про соціально – побутове обслуговування інвалідів війни, ветеранів війни та праці, ветеранів військової служби; про проведення чергового перерахунку пенсій з 01.07.2019 року; про стан виконання контрольних документів у структурних  підрозділах райдержадміністрації,  територіальних органах центральних органів виконавчої влади та в органах місцевого самоврядування за І півріччя 2019 року.

Підводячи підсумки наради заступником голови райдержадміністрації В.Гончаром було підсумовано роботу за попередній тиждень та надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів, зокрема щодо підготовки до опалювального сезону та проведення ремонтних робіт в дошкільних закладах міста. Також наголосив на забезпеченні належного рівня виконавської дисципліни, своєчасного і якісного виконання завдань, визначених документами органів виконавчої влади вищого рівня, розпорядженнями голови райдержадміністрації.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування