Відбулося чергове засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення

Дата: 21.01.2019 15:54
Кількість переглядів: 518

Фото без опису21 січня 2019 року проведено засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення. В засіданні взяли участь представники управління соціального захисту населення Яготинської РДА, управління фінансів Яготинської РДА, управління економічного, агропромислового розвитку, торгівлі та інвестицій адміністрації, Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України та Яготинської міської ради.

На засідання запрошувалися керівники підприємств, установ, організацій району та фізичні особи – підприємці, які при проведенні оплати праці не дотримуються законодавчо встановленого розміру мінімальної заробітної плати, мають заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску та використовують найману працю без належного оформлення.  

Членами робочої групи проведено консультативно – роз’яснювальну роботу. Повідомлено присутніх про збільшення розмірів штрафних санкцій за порушення трудового законодавства. Вирішено направити лист до Головного управління Держпраці у Київській області з переліком суб’єктів господарювання, які в попередньо встановлений термін не виправили порушення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування