ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ВИРОБНИЦТВІ

Дата: 29.01.2019 15:52
Кількість переглядів: 538

Фото без опису29 січня 2019 року за ініціативи Яготинської районної філії КОЦЗ організовано та проведено День відкритих дверей на виробництві на ТОВ «Ягопак» за участю  директора філії Рибак Оксани, фахівців та безробітних, які перебувають на обліку.

Метою проведення заходу було  надання можливості роботодавцю презентувати власне підприємство, а безробітним на власні очі ознайомитись із виробництвом, робочими місцями, які є на виробництві, соціальними гарантіями для працівників.

Презентацію  свого виробництва, яке в основному спеціалізується на виробництві паперової та картонної тари провів  директор ТОВ «Ягопак»Чекан Володимир. Підприємство співпрацює з українськими постачальниками сировини, зокрема з Коростишівською фабрикою, і реалізовує готову продукцію не лише в Україні, а й за її межами. Останній часом підприємство інтенсивно розвивається і постійно нарощує випуск продукції,  тому потреба в кваліфікованих кадрах зростає.

Всього в заході взяло участь 7 безробітних.

Наприкінці заходу безробітні ставили запитання, на що отримували вичерпні відповіді. Шукачі роботи висловили подяку фахівцям служби зайнятості за організацію корисного і пізнавального заходу, на їх думку захід пройшов насичено та змістовно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування