Вручено відзнаку «Почесний громадянин Яготинського району»

Дата: 04.02.2019 15:50
Кількість переглядів: 635

Фото без опису3 лютого 2019 року голова райдержадміністрації  В.С. Шмигановський, голова районної ради П.В.Гайдай вручили нагороду та посвідчення про присвоєння звання «Почесний громадянин Яготинського району» за вагомий внесок у розвиток національної науки, охорони здоров’я, що сприяло підвищенню ролі та авторитету Яготинського району в області та в Україні Костогризу Олегу Анатолійовичу – заслуженому лікарю України, доктору медичних наук, члену Європейської спілки ортопедів-травматологів і Європейської спілки хірургів колінного суглоба та спортивної травми, заступнику головного лікаря Державної установи «Інститут травматології та ортопедії НАМН України».          

 Ділова зустріч відбулась у районній лікарні в присутності головного лікаря Нескороженного В.С. та колег медпрацівників. В.С.Шмигановський висловив щиру  вдячність від жителів Яготинщини за медичну допомогу землякам, відзначив, що Олег Анатолійович – один з найкращих синів району. П.В. Гайдай наголосив, що  місію нагородження виконує від імені усього депутатського корпусу району, які одноголосно підтримали кандидатуру  О.А.Костогриза на відзначення і  голова ради упевнений, що ця скромна нагорода є моральною відзнакою від усієї душі. Нажаль,  з невідомих причин  ця почесна  нагорода не була вручена адресату за ці півтора року. Але, як завжди буває, нагорода знайшла свого героя, і в колі колег по роботі, друзів, з якими пов’язаний початок професійного становлення відомого сьогодні на всю Україну лікаря Костогриза О.А., він отримав цю почесну відзнаку. Олег Анатолійович подякував за увагу, нагороду, теплий прийом і таку високу оцінку його праці.

Керівники району та головний лікар звернулись до О.А.Костогриза  з проханням  проводити щоквартально консультації та огляд   яготинців  з проблемами травматології та ортопедії у нашій районній лікарні. Заслужений лікар України сказав, що вважатиме за честь допомагати землякам і звичайно, такий прийом буде проводити.

За  матеріалами  офіційного сайту  Яготинської районної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування