Звітний концерт музичної школи

Дата: 16.05.2019 15:43
Кількість переглядів: 794

Ну справжній Х-фактор Яготинщини, 15 травня у святковій залі Яготинського районного будинку культури відбувся звітний концерт Яготинської музичної школи. "І які ж талановиті у нас діти" - саме такою була реакція глядачів після кожного концертного номеру. Три години яскравих виступів завсім не втомили ні дітей, ні дорослих.

Вихованців та викладацький склад школи мистецтв привітала заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко. «Вже стало традицією, коли навесні школа музчиного виховання презентує своє мистецтво рідному місту. Без перебільшення – сьогодні на цій сцені відбувається справжнє свято талантів і майстерності. Мене переповнює радість, що наші діти такі талановиті. Я хочу перш за все подякувати батькам за те, що ви допомагаєте, правильно виховуєте дітей, і вони вірно крокують до професійного мистецтва. Дякую викладачам за вашу самовідданість справі, за те, що дуже любите своїх вихованців. Завдяки вам у школі за останні роки з’явились творчі великі колективи, професійні музиканти»- привітала присутніх Тетяна Петрівна, та вручила Подяку директору музичної школи Т.М.Єрмоленко від голови адміністрації В.С.Шмигановського.

33 вокальних та інструментальних, танцювальних номери презентували вихованці музичної школи. Концертна програма була побудована таким чином, аби познайомити глядачів з усіма музичними інструментами, грі на яких сьогодні можна навчитися у стінах школи.

На завершення заходу директор музичної школи Т.М.Єрмоленко подякувала всім його учасникам та побажала дітям перемог, творчих злетів, здійснення мрій і щасливої долі, а всім гостям свята — добра, злагоди, миру і добробуту.

Схвильовані обличчя викладачів, як ніколи відповідальні діти, щасливі обличчя батьків, безліч гостей! Особлива урочиста, святкова атмосфера! Все це говорить про те, що звітній концерт музичної школи відбувся на високому культурному рівні і став значною мистецькою подією у житті нашого міста!

Схвильовані обличчя викладачів, як ніколи відповідальні діти, щасливі обличчя батьків, безліч гостей! Особлива урочиста, святкова атмосфера! Все це говорить про те, що звітній концерт музичної школи відбувся на високому культурному рівні і став  значною мистецькою подією у житті нашого міста!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування