Підписано меморандум про співпрацю

Дата: 11.02.2019 15:42
Кількість переглядів: 2014

Фото без опису11 лютого голова Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановський провів зустріч з генеральним директором Товариства з обмеженою відповідальністю «ДЖІПІЕЙЧ» А.В.Шефер, керівником установи «Агенція регіонального розвитку Київської області» С.О.Кононенком,  міським головою Н.М.Дзюбою в ході якої обговорено питання реалізації проекту по будівництву заводу з розведення та переробки рибної продукції та будівництва плавучої сонячної електростанції.

Так, в рамках проведення переговорів присутні, ще раз зупинились на обговоренні основних інвестиційно привабливих земельних ділянках, їх транспортному сполученню і відповідності зазначеним умовам. В свою чергу іноземних партнерів цікавила фінансова частина домовленостей, умови та відсоток плати за оренду землі, інші фінансові зобов’язання.

Варто зазначити, що районне керівництво має на меті не лише залучити іноземні інвестиції, збільшити відсоток працевлаштування на теренах району, а й забезпечити розвиток інфраструктури за рахунок іноземних партнерів.

Василь Степанович відзначив, що співпраця з німецькими інвесторами є вкрай важливою для економіки району та запевнив, що іноземні інвестори отримають всю необхідну підтримку.

У результаті перемовин голова Яготинської райдержадміністрації В.С.Шмигановський, генеральний директор ТОВ «ДЖІПІЕЙЧ» А.В.Шефер, керівник установи «Агенція регіонального розвитку Київської області» С.О.Кононенко та міський голова Н.М.Дзюба підписали Меморандуми про співпрацю та взаємодію з реалізації проекту будівництва заводу з розведення риби та реалізації проекту будівництва плавучої сонячної електростанції в м.Яготин.

Метою вказаних меморандумів є створення основи для співпраці, обміну інформацією та зміцнення зв’язків між сторонами у сфері інвестиційного співробітництва та визначення наявних інвестиційних можливостей та проектів у місті Яготин з метою заохочення інвестицій у всіх секторах.

За умовами Меморандуму сторони будують взаємини на основі чесного партнерства та захисту інтересів кожної зі сторін, створення режиму максимального сприяння реалізації взаємовигідних планів.

Сьогодні влада є партнером для бізнесу. Завдання якої – створити максимально комфортні умови для ведення роботи існуючих підприємств та підтримка у відкритті нових. Адже нові інвестпроекти – це нові робочі місця, надходження до місцевих бюджетів, а це і є умовою економічного розвитку району.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування