Профорієнтаційний урок для учнівської молоді

Дата: 22.04.2019 15:39
Кількість переглядів: 541

Фото без опису19 квітня 2019 року фахівці Яготинської районної філії КОЦЗ  провели профорієнтаційний урок для учнівської молоді Яготинської  ЗОШ №2 на теми: «Професії майбутнього» та «Життєві компетенції» для учнів 8Б та 9В класів. Метою  заходу було актуалізувати та систематизувати знання учнів про сфери професійної діяльності.

Фахівці з профорієнтації служби  зайнятості Вікторія Просяник та Наталія Гончар  розповіли про стан ринку праці та познайомили школярів з новими професіями, які матимуть попит найближчим часом. Також акцентували  увагу учнів на тому, що процес вибору професії – дуже важливий і надзвичайно відповідальний період в житті людини, проте, інколи, рішення може бути помилковим. Правильний та обґрунтований вибір професії передбачає врахування інтересів, нахилів і здібностей, а також потребу в кадрах на ринку праці. В нагоді стає формула вибору професії «Хочу. Можу. Треба». Інформація супроводжувалася слайдами презентації на дані теми.

Кожен з учасників мав змогу озвучити свої плани щодо майбутньої професії та аргументувати свій вибір. Учням, які ще не визначилися з професією, було запропоновано пройти профорієнтаційне тестування , з використанням платформи «Моя професія» в службі зайнятості, щоб допомогти визначитися з напрямом діяльності в майбутньому з врахуванням ситуації на ринку праці.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування