Чемпіонат Яготинського району з футболу

Дата: 20.11.2018 15:38
Кількість переглядів: 607

Фото без описуЦими вихідними завершилась друга частина з анонсованої «трилогії»  щодо чемпіонства. І як не прикро для її цікавого продовження та вона вирішила всі питання щодо переможця.

 

Але до цього повернимось трішки пізніше. Як виявилось напруга навколо матчу та підготовка до нього, виявились більш емоційними та цікавішими ніж сам матч. Спершу погода внесла власні корективи, команди грали на засніженому газоні при мінусовій погоді. Давненько на Яготинщині не проводилися матчі на снігу й тому було чимало глядачів. Потім команди надто стали перейматися, хто їх розсудить  й врешті решт рішення було прийняте на користь бригади арбітрів Київської обласної федерації футболу. Не обійшлося й без кадровихпроблем в складах. Хоч і була у «Автолідера» «втрата» опорного захисника Купрія Олега, та його місце гідно вдалося замінити іншим гравцем. А ось у «Кристала» проблема була вкрай важливішою, не зміг зіграти кращий бомбардир чемпіонату сезону 2018 року Євген Бабицький, що в підсумку й сказалось на «зубастості» «Кристалу».

Протягом всього матчу команди боролися переважно за центр поля, нав’язуючи один одному боротьбу за кожен м’яч. Траплялись і «вилазки» до штрафних суперників, та вкрай небезпечними вони не були. Обмінялися в першому таймі ще й бездоганною грою воротарів.

Другий тайм також не міг похвастатися на гострі моменти. М’яч знаходився  переважно в центрі поля. В таких матчах, а особливо у цьому, єдина помилка була на ціну «золота». Так і сталося після проходу по лівому краю півзахисника «Автолідера», його суперник зупинив ціною фола перед власним штрафним майданчиком. Чи то навіс, чи удар призвів до помилки воротаря, від відбив м’яча перед собою. А найшвидшим на добиванні виявився Петро Дмитренко з «Автолідера», переправивши головою м’яча до сітки воріт «Кристалу». Сталось це на 78 хвилині. До закінчення тайму та матчу в цілому суперникам більше не вдалося потривожити воротарів. «Автолідер» вміло оборонявся, намагаючись втримати рахунок, а «Кристал» не мав ні сил ні великого бажання змінити результат на власну користь. Отже матч закінчився перемогою «Автолідера» з рахунком 1:0. І саме завдяки цьому результату вони, набравши рівну кількість очок з «Кристалом» забезпечили особисту перевагу над ним і в підсумку чемпіонство в чемпіонаті. З чим і вітаємо!

 

Яготинська районна

федерація футболу

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування