Голова адміністрації В.С.Шмигановський провів робочу зустріч з Йозифом Циглером

Дата: 27.05.2019 15:36
Кількість переглядів: 614

Фото без опису26 травня, Яготинську районну лікарню відвідав керівник проекту «AKTION TSCHERNOBYL», багаторічний благодійник і почесний громадянин нашого міста доктор медицини Йозеф Циглер.

Під час візиту було проведено робочу зустріч голови Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановського з паном Й.Циглером, головним лікарем КНП «Яготинська ЦРЛ» В.С.Нескороженим, головою товариства «Червоного Хреста» В.І.Солодом та керівником підрядної організації С.О.Кравченком.

В ході переговорів  Йозеф Циглер у супроводі В.С.Шмигановського, керівництва закладу і підрядника оглянув приміщення майбутнього стерилізаційного відділення і залишився задоволеним процесом виконання будівельних робіт. На даний час вже проведено переобладнання кімнат стерилізаційного відділення, проведено повну заміну комунікацій, встановлено нове освітлення, укладено кахель, наразі проводяться роботи з оформлення стін відділення. Весь обсяг проектних, будівельних і монтажних робіт фінансується за кошти районного бюджету.

Минулого року районне керівництво прийняло рішення про переоснащення та переведення відділення до нових приміщень, які б відповідали, сучасним санітарно-епідеміологічним стандартам. Після виготовлення проектно - кошторисної документації на капітальний ремонт приміщень, роботи відразу розпочались.

Нагадуємо, що стерилізаційне відділення – це окремий структурний підрозділ лікарні, в якому проводять стерилізаційну очистку виробів медичного призначення (інструментів, катетерів, зондів) та стерилізацію білизни, перев'язувального матеріалу, інших медичних виробів паровим та повітряним методами.

Нове стерилізаційне відділення, яке оснащене сучасним обладнанням – яскраве свідчення послідовної політики районного керівництва, яке піклується про безпеку кожного пацієнта та медичного персоналу лікарні.

«Інвестиція в здоров’я наших громадян – це найкраща інвестиція в майбутнє нашої країни”, – зазначив Василь Степанович, під час зустрічі.

За словами головного лікаря КНП «Яготиська ЦРЛ» В.С.Нескороженого днями у відділення вже завезено саме стерилізаційне обладнання, котре було надано німецькою стороною, у якості гуманітарної допомоги.

До гуманітарного вантажу ввійшли 2 стерилізатори Selectomat, 2 парогенератори Euro-Unotherm, візки каталки для переміщення стерилізаційних матеріалів, каталки для завантаження матеріалів в стерилізатор, столи з мийками і тд. на загальну вартість близько 30 тис. євро.

Під час зустрічі також обговорено ряд питань зокрема, про подальшу співпрацю між фондом та медичним закладом та матеріально-технічну підтримку.

На завершення зустрічі Й.Циглер також відвідав бокси та особисто оглянув карети швидкої допомоги, котрі обслуговують Яготинський район. Наразі на озброєнні закладу є один сучасний автомобіль швидкої допомоги та декілька технічно справних, але не комфортних карети швидкої допомоги, а тому в подальшому буде вивчатися питання щодо передачі німецькою стороною гуманітарної допомоги у вигляді транспортного засобу дл



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування