З нагоди свята милосердя і любові

Дата: 28.09.2018 15:35
Кількість переглядів: 713

Фото без описуДень усиновлення – це свято, яке відзначається 30 вересня в день пам’яті святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії,  зворушує своєю відвертістю та щирістю. Це свято життєвої мудрості та досвіду, свято великої душі та великого терпіння, а головне милосердя та любові.

 

Віра, Надія і Любов, які уособлюють головні християнські чесноти, втілюють ідеали мудрості й відкритого серця, безсумнівно, є добрими покровителями цього особливого свята. Цей день  відзначається щороку відповідно до Указу Президента України від 27.11.2008 № 1088 «Про день усиновлення».

За результатами 2017 року в Україні було усиновлено 1841 дитину-сироту, дитину, позбавленої батьківського піклування, із них українцями 1518 дітей, а іноземними громадянами — 323 дитини.

На обліку дітей, які можуть бути усиновлені, служби у справах дітей та сім’ї Яготинської районної державної адміністрації зараз перебуває 7 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Всього на території району проживають 26 дітей, що осиротіли та усиновлені.

         Так, 28.09.2018 службою у справах дітей та сім’ї спільно з Яготинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено акцію, яка відбулася на центральній площі міста.

Перехожим громадянам роздані буклети та брошури де міститься інформація про те, куди можна звернутися в разі усиновлення дитини. 

 

         Служба у справах дітей та сім’ї  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування