ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Дата: 16.11.2018 15:35
Кількість переглядів: 564

Фото без описуВідзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!

Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян. День працівників сільського господарства – свято, що традиційно підсумовує кропітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай.

16 листопада в районному будинку культури відбулися урочистості на честь працівників агропромислового розвитку Яготинського  району.

На святкування були запрошені ветерани праці, хлібороби, механізатори, тваринники, фермери, працівники сільського господарства, всі, хто своєю невтомною працею забезпечують розвиток сільського господарства Яготинського району.

Керівники району та міста щиросердно привітали присутніх зі святом, висловили вдячність аграріям за високі врожаї зернових культур, за їх нелегкий повсякденний труд, побажали усім міцного здоров’я, щастя, успіхів,  рясних сходів та щедрих ужинків.

За досягнення високих показників у роботі, за вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу району кращі трударі району   були нагородженні Почесними  грамотами районної державної адміністрації.

Завершились урочистості святковим концертом  у виконанні Київського ансамблю театру пісні, учасників телепроекту "Х - фактор" -  "DZHERELA".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування