Відбулось чергове засідання спостережної комісії.

Дата: 03.07.2019 15:33
Кількість переглядів: 464

3 липня 2019 року в приміщенні адміністрації відбулось чергове засідання спостережної комісії при Яготинській районній державній адміністрації, яку очолює виконувач обов’язків керівника апарату адміністрації – Т.О. Орел.

У засіданні взяла участь начальник Яготинського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області Яковенко Я.Р. та дільничний офіцер поліції Яготинського відділу поліції Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП у Київській області Степанченко Є.Д.

На засіданні заслухано голову спостережної комісії Орел Т.О., яка доповіла про новоприбулих звільнених умовно-достроково з установ виконання покарань, які прибули до обраного місця проживання на території Яготинського району. Та призначила серед членів спостережної комісії відповідальних за здійснення соціального патронажу протягом невідбутої частини покарання для подальшого їх супроводу.

Також заслухано звіти членів спостережної комісії, які здійснюють громадський контроль, щодо проведеної роботи з умовно-достроково звільненими які стоять на обліку та їх поведінку у побуті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування