Посвячення у юні музиканти

Дата: 31.10.2018 15:32
Кількість переглядів: 613

Фото без описуВ кожному навчальному закладі є свій календар святкових подій. Ось і в Яготинській дитячій школі мистецтв, щороку, восени, проводиться свято Першокласника. Та не просто свято, а Посвята в першокласники нових учнів, які 1 вересня завітали до школи з бажанням оволодіти різними видами мистецтва. А в нас можна навчитися грати на інструментах, співати, танцювати, малювати, вишивати.

Свято першокласника – це надзвичайно світле і радісне свято, тому що на зміну випускникам прийшли нові юні  музиканти, співаки, художники, танцюристи.

26 жовтня  в залі школи відбувся святковий концерт, приурочений саме цій події. А учасниками програми були як і самі винуватці свята  так і учні інших класів від найменших і до випускників. Минуло лише два місяці  навчання, а учні вже  змогли показати свої перші кроки в світ музичного мистецтва. Глядачами були звичайно ж найрідніші люди артистів – це батьки, бабусі, дідусі, друзі та викладачі школи.

Звучало багато народної, класичної та сучасної музики. Кожен виступ супроводжувався гучними оплесками. А розпочали концертну програму учні вокального відділу молодшої групи, серед яких теж немало першачків, піснями «Перший клас» та «Вчителько моя», керівник В.М. Кисіль.  Продовжили концерт учні-солісти: Анастасія Седракян, (кл. вик. З.П. Гудкової); Богдан Солодкий, Софія Міщенко, Єва Супрун (кл. вик. О.В. Опанасенко); Вікторія Бакуменко, Софія Шевченко (кл. вик. С.Л. Старостіної);  Ніка Романій, Тетяна Грудзевич, Олександр Хорольський, Поліна Ігнатенко, Ілля Грудзевич, Євгенія Демиденко, Дарина П’ята, Денис Романій (кл. вик. І.Б. Самоп’ят);  Анастасія Торжок, Ярослав Бойко, Наталія Красна (кл. вик. С.С. Гладишевої, концертмейстер А.М. Романова); Анастасія Сахно, Владислав Сухенко (кл. вик. В.О. Озеракіної);  Антон Усик (кл. вик. М.В. Дьогтяря). Також був представлений дует  сестрички та братика Лях Софії та Назара (кл. вик. О.В. Опанасенко). А хореографічне мистецтво представили вихованці зразкового дитячого хореографічного колективу «Барвінок», керівник З.П. Козачок. Та на закінчення концертної програми учні вокального відділу середньої групи (керівник В.М. Кисіль) виконали пісню «Ми Вкраїни діти». Після завершення програми учні-першокласники урочисто обіцяли своїм батькам та викладачам гарно та старанно вчитися та отримали пам’ятні подарунки.

Святкове посвячення відбулося весело та радісно. Юні музиканти отримали свій перший досвід на сцені, батьки пишалися своїми талановитими дітьми, а викладачі-вихованцями.

Попереду  у наймолодших музикантів довгий і нелегкий шлях до пізнання Світу Музики, де надійними супутниками стануть батьки та викладачі.  Бажаємо навчитися любити і розуміти мистецтво, мати натхнення та прагнення до знань. І нехай завжди звучить чарівна музика і зростають нові таланти в нашому місті.

                                                                                           Алла Романова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування