Відбулось засідання сесії Яготинської районної ради

Дата: 28.12.2018 15:31
Кількість переглядів: 773

Фото без описуВідбулося II-ге пленарне засідання чергової тридцять сьомої сесії Яготинської районної ради VІI скликання під керівництвом новообраного голови Яготинської районної ради П.В.Гайдая. В засіданні взяли участь голова Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановський, 21 з 34 депутатів Яготинської районної ради, керівники комунальних підприємств та структурних підрозділів адміністрації.

На порядок денний було винесено 27 питань, які були детально опрацьовані попередньо на засіданнях постійних комісіях та президії районної ради.

В ході розгляду сесійних питань депутати приділили особливу увагу звітам головних лікарів КНП «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги»  та КНП «Яготинська центральна районна лікарня» Яготинської районної  ради про медикаментозне забезпечення закладів охорони здоров’я. В рамках обговорення вказаних питань депутатами районної ради  прийнято рішення провести розширену виїзну нараду в КНП «Яготинська ЦРЛ» з метою вивчення проблемних питань закладів охорони здоров’я, обговорити та розробити план поліпшення їх матеріально-технічного забезпечення.

В ході засідання також було розглянуто питання про внесення змін до рішення сесії Яготинської районної ради VII скликання від 11.01.2018 року № 444-27-VII «Про районний бюджет Яготинського району на 2018 рік (доопрацьований) (додаток 1,2,3,6,)».

Декілька питань були перенесені на наступне засідання сесії. У зв’язку з відсутністю начальника Яготинського відділення Переяслав-Хмельницького відділу ГУНП в Київській області  А.О.Медуниці питання щодо стану боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності правоохоронних органів на території Яготинського району перенесено на наступне засідання. Без остаточного рішення залишилось і питання обрання заступника голови районної ради, депутатами прийнято рішення перенести дане питання на наступне засідання сесії.

Депутатами утворено ліквідаційну комісію з ліквідації Яготинської профілактичної дезінфекції Яготинської районної ради (КП Яготинська профілактична дезінфекція) та передачу на баланс  нежитлової будівлі – нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та міста Яготинського району на баланс Комунальному некомерційному підприємству «Яготинська центральна районна лікарня» Яготинської районної ради, розташованої за адресою: вул. Незалежності, 69-а, м. Яготин, затверджено Статут Комунального підприємства теплових мереж «Яготинтепломережа ( в новій редакції).

Варто відмітити, що робота сесії проходила злагоджено з усіх питань, які розглядалися на засіданні 37 сесії районної ради були прийняті відповідні рішення. Сесія завершила свою роботу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування