Відбулось засідання містобудівної ради при Яготинській районній державній адміністрації

Дата: 26.06.2019 15:28
Кількість переглядів: 482

Фото без описуСьогодні, 26 червня 2019 року, в приміщенні малого залу адміністрації відбулось засідання містобудівної ради при Яготинській районній державній адміністрації під керівництвом заступника голови адміністрації В.М.Гончара.

В засіданні взяли участь: Колозіна Галина Олексіївна – начальник відділу містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства адміністрації, Курилко Борис Григорович - інженер-геодезист, начальник архітектурно-планувального бюро, Дьоміна Лариса Георгіївна- начальник відділу в Яготинському районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області, Кудрявський Олександр Миколайович- начальник відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин апарату Яготинської міської ради, Гелевера Вікторія Валеріївна- начальник відділу юридичного забезпечення та звернень громадян апарату адміністрації, Харчов Микола Олексійович- член спілки архітекторів України, головний архітектор проекту ПП «Архаїка».

В рамках засідання ради присутні розглянули питання:

  1. Розгляд Детального плану території з метою передачі у власність земельної ділянки площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м. Яготині по вул. Драгоманова,54, за рахунок земель, не наданих у власність та користування в межах населеного пункту в адміністративних межах Яготинської міської ради.
  2. Розгляд Детального плану території з метою зміни цільового призначення земельних ділянок (кадастровий номер: 3225510100:07:041:0009) площею 0,0490 га для ведення особистого селянського господарства та (кадастровий номер: 3225510100:07:041:0008) площею 0,0604 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на цільове призначення- для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м. Яготині по вул. Шевченка,316.
  3. Затвердження меж міста Яготин.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування