З 85-річним ювілеєм привітали почесного жителя м.Яготин П.П.Йору

Дата: 11.06.2019 15:26
Кількість переглядів: 665

Фото без опису11 червня, свій 85 день народження відсвяткував почесний житель м.Яготин П.П.Йора.

Привітати ювіляра з цією святковою подією до його дому завітали голова Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановський, депутат Яготинської районної ради В.П.Семеняка, голова районної організації ветеранів України В.С.Ляшенко.

Потиснувши руку, керівники району вручили Петру Петровичу за активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва та з нагоди 85 - річчя від Дня народження вітальну адресу, квіти та подарунок.

Привітавши ювіляра гості зазначили, що йому довелося пережити чимало буремних подій, але  життєва сила та мудрість, багатий досвід, незламність духу у період воєнного лихоліття та перед труднощами післявоєнної відбудови є хорошим прикладом для наслідування.

Петро Петрович Йора понад сорок років свого життя присвятив розвитку культури на Яготинщині. З 1961 року працював завідувачем Яготинського районного відділу культури, надалі відповідальним секретарем Яготинської районної організації Українського товариства охорони пам’ятників історії та культури, а також керівником театру мініатюр. Протягом багатьох років був незмінним ведучим концертних програм.

На сьогодні Петро Петрович залишається активним учасником народного аматорського хору ветеранів війни, праці та військової служби «Солдатська пам’ять». Ігристий гумор, запальна пісня, весела оповідка допомагають у складні часи життя кожному, хто спілкується з ним.

Вітаючи ювіляра, гості побажали йому міцного здоров'я, довголіття, підтримки і допомоги від рідних і близьких, щастя та всіх життєвих гараздів.

Петро Петрович, подякував усім за увагу та турботу, за те, що влада не забуває про людей, які творили і досі творять історію нашого району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування