Чудовий світ поезії у Яготинському музеї «Флігель Т.Г. Шевченка»

Дата: 12.03.2019 15:26
Кількість переглядів: 551

Фото без опису12 березня 2019 року відділом освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації на базі музею «Флігель Т.Г.Шевченка» було проведено поетичні читання творів Т.Г.Шевченка та виставка дитячих творчих робіт «Чарівний дивосвіт барв шевченківської поезії» вихованців закладів дошкільної освіти району, присвячені 205-річниці з дня народження Великого Кобзаря.

Неповторний колорит свята створили учасники читань своїми яскравими українськими костюмами та артистичним виконанням поезій Т.Г.Шевченка та віршів відомих українських поетів, присвячених Великому Кобзарю. Вихованці ДНЗ№5 «Берізка» згадали визначні події із життя поета. Безцінна книга Кобзар уже багато років бентежить своїми неповторними віршами серця та душі читачів. Саме тому, вихованці закладів дошкільної освіти, читали відомі вірші із славетної книги Великого поета, біля його портрета.

Рядки Шевченківської поезії яскравими барвами передали також у своїх малюнках вихованці всіх закладів дошкільної освіти району. Слід відзначити, що на допомогу малечі долучилися і їх родини і багато робіт були сімейними.

В кінці заходу, до присутніх, з добрими побажаннями, звернулися начальник відділу освіти, молоді та спорту Юхта Ю.В., методист відділу музейної освіти та бібліотечної справи КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» Пількевич О.Д., методист районного методичного кабінету Миненок О.В., завідуюча сектору Музею етнографії Шубчинська Л.А. та завідуюча сектору музею  «Флігель Т. Г. Шевченка» Гусак Л.С.

Також на згадку учасникам свята вони вручили грамоти, подарунки  які порадували малечу та подяки керівникам закладів дошкільної освіти району.

Всі учасники свята отримали позитивні емоції, а також проникли почуттям гордості за наш український народ частинкою якого є кожен з нас.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування