Яготинська команда дітей, молоді та дорослих у фіналі обласного спортивно-масового заходу «Олімпійський день 2019»

Дата: 10.06.2019 15:25
Кількість переглядів: 615

Фото без опису8 червня у м. Ірпінь, в «Місті парків та здоров’я» - відбувся фінал обласного спортивно-масового заходу «Олімпійський день 2019».

Спортивно-масовий захід «Олімпійський день» проводиться на Київщини майже чверть століття. Майже 4 000 учасників з усіх міст, районів, ОТГ, навчальних закладів Київщини приймали участь в заході.

Організатором обласного свята є: відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області за підтримки Управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації,  комунального закладу  Київської обласної ради  «Київський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, Київське обласне відділення (філія) комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, головний партнер розвитку Олімпійського руху на Київщині «Орлан-Інвест груп»  та Ірпінська міська рада.

У програмі обласного спортивно-масового заходу  «Олімпійський день 2019» були і розважальна програма самодіяльних художніх колективів. Олімпійський лекторій для батьків «Що посієш, те й пожнеш». Показові виступи спортсменів з різних видів спорту; зарядка з відомими спортсменами «Do like Olympians»; парад-відкриття; інвалідний спорт. Заїзд на інвалідних колясках спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату; легкоатлетичні старти (у цих видах наше представництво було дуже достойне); змагання з шахів; конкурс малюнку на асфальті «Спорт очима дітей», «Веселі старти»; дартс; велосипедний спорт (дорожні велосипеди).

Нашу команду представляли 16 юних спортсменів та їх тренери Осауленко О.О., Яценко С.М.Змагання з легкої атлетики були дуже масові за різними віковими групами, за статтю.

Наші легкоатлети у віковій групі 7-11 років у складі: Скринник Софія, Матюк Анна (дівчата), Панченко Ігор, Малаховський Роман (хлопці) стали кращими. Наш Панченко Ігор (тренер Осауленко О.О.) у забізі на 500 м. став переможцем – І місце. Це перемога окрилила всю нашу команду, адже здобуття серед 100 кращих легкоатлетів області. У цій віковій категорії удача нас зустрічала й на фіналі у дівчат, де наша Софія Скринник здобула друге місце (тренер Осауленко О.О.) .

У категорії 15-17 років Цибуля Євген на дистанції 500 м. досяг третього результату (тренер Осауленко О.О.).

Вітаємо з достойною премогою нашу учнівську молодь та їх тренера Осауленко О.О.

Рузультати «Олімпійський день 2019». для нашого району – прекрасні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування