Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 08.02.2019 15:23
Кількість переглядів: 569

07 лютого 2019 року в с. Черняхівка  Яготинського району відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, основним завданням комісії є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.  

Відповідно до результатів засідання відповідної комісії від 17.01.2019 прийнято рішення про розгляд проблемних питань сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та мешкають на території Черняхівської сільської ради. В засіданні комісії взяли участь перший заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко, начальник управління соціального захисту адміністрації Г.В.Величко, директор  центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Л.Ф.Андрієш, інспектор ювенальної превенції Яготинского відділку Національної поліції  А.В.Ткачук, представники Черняхівського НВК, виконувач обов’язків голови сільської ради К.П.Чернякова, служба у справах дітей Яготинської райдержадміністрації.

Врамках засідання комісії було розглянуто наступні питання:

1. Аналіз роботи з сім’ями, які перебувають в складних життєвих обставинах.

2. Про стан виховання батьківських обов’язків громадянкою В. відносно неповнолітнього сина М. Причини невідвідування дитиною закладу освіти, шляхи вирішення вищевказаного питання.

За підсумками засідання комісією прийняті відповідні рішення та надані рекомендації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування