Творчий звіт школи мистецтв

Дата: 23.05.2019 15:22
Кількість переглядів: 943

Фото без опису22 березня у Яготинському районному будинку культури відбувся творчий звіт Яготинської дитячої школи мистецтв.

Звітний концерт для школи, за словами виконувача обов’язків директора Алли Романової, це дуже хвилюючий і відповідальний захід. Це підсумок роботи за рік педагогів, учнів. Це звіт перед батьками, громадою, відкриття нових талантів та імен. Школа гідно продовжує мистецькі традиції, що ними славиться Яготинщина упродовж багатьох десятиліть. Багато її вихованців досягли вагомих результатів, стали знаними музикантами. А викладацький коллектив закладу робить усе, щоб наші талановиті дітки мали можливість займатися своєю улюбленою справою і розвивати свої творчі здібності.

На сцені закладу були представлені всі жанри мистецтва – тут і пісні, і танці, і чарівна музика. Перед глядачами виступали досвідчені колективи та солісти, що діють на базі Яготинської дитячої школи мистецтв і є окрасою та гордістю не лише школи, а й цілого району. 

Звітний концерт – це свято мистецтва, головна подія навчального року, шлях до якого лежить через перемоги на конкурсах різних рівнів, через велику працю, наполегливість і тому участь в ньому беруть найкращі вихованці школи.

У холі будинку культури була розміщена виставка робіт учнів дитячої школи мистецтв, що займаються декоративно-прикладним мистецтвом.

Під час дійства до вітального слова запросили гостей заходу першого заступника голови адміністрації Т.П.Сухенко та заступника голови районної ради В.А.Потельчака, які подякували вихованцям і викладачам школи мистецтв за приємні моменти та побажали не зупинятись на досягнутому і прагнути нових висот. На завершення виступу, Тетяна Петрівна вручила колективу Яготинської дитячої школи мистецтв, в особі А.Л.Романовій Грамоту за вагомий внесок у справу естетичного виховання дітей, професіоналізм, активну культурно-мистецьку та культурно-просвітницьку діяльність.

Упродовж насиченої концертної програми вихованці та викладачі школи продемонстрували свої уміння, таланти та творчі здобутки. Усі вони отримали шквал оплесків та неперевершене відчуття, яке дарують вдячні глядачі своїм кумирам.

Під аплодисменти всієї зали, випускники школи мистецтв отримали свідоцтва про закінчення навчання з рук керівника школи мистецтв А.М.Романової.

Перед глядачами професійно виступили ансамблі скрипалів, бандуристів, гітаристів, не менш феєричними стали виступи піаністів. Кожен виступ завершувався оплесками глядачів, які не шкодували долонь, дякуючи юним музикантам, співакам, танцюристам.

Уся програма пройшла, ніби на єдиному подиху. Глядачам було подано увесь спектр тієї щедрої мистецької палітри, яка щодень озивається звуковим різнобарв’ям у шкільних класах.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування