Нарада з питань завершення комплексу осінньо-польових робіт в Яготинському районі

Дата: 25.10.2018 15:13
Кількість переглядів: 750

Фото без опису25 жовтня 2018 році  у великому залі адміністрації під керівництвом голови райдержадміністрації В.С.Шмигановського відбулась розширена нарада за участі спеціалістів управління агропромислового розвитку адміністрації, керівників сільськогосподарських підприємств та голів фермерських господарств по питанню завершення осінньо-польових робіт в Яготинському районі.

В рамках проведення наради присутні визначили коло першочергових проблем, на які слід звернути увагу під час проведення та завершення комплексу осінньо-польових робіт, та спільно намітили шляхи їх вирішення, приділили особливу увагу збиранню зернової кукурудзи, зяблевій оранці, догляду за посівом озимих культур, своєчасній виплаті заробітної плати працівникам та орендної плати за паї.

Як доповів, в.о. начальника управління агропромислового розвитку П.А.Іваніщенко на даний час завершено збирання сої – 9073 т та сояшника - 11618т (100%), продовжуються роботи зі збору кукурудзи - 44,5 % намолочено - 52406т, цукрового буряка 73,7% валовий збір – 13275т. Посіяно озимих зернових  на 5000 га.

– В цілому нинішній рік є сприятливим для аграріїв району по виробництву сільськогосподарської продукції, – резюмував начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації.

Керівники сільськогосподарських підприємств доповіли про хід проведення осінньо-польових робіт на підприємствах, зосередивши увагу  на проблемних питаннях.

Учасники засідання також обговорили питання організації та проведення районного святкування, присвяченого професійному святу аграріїв, озвучили проблемні питання та узгодили окремі деталі.

Підводячи підсумки наради голова адміністрації В.С.Шмигановський подякував аграріям за роботу та надав ряд доручень спеціалістам управлінню агропромислового розвитку щодо акумулювання інформації про стан проходження та завершення осінньо-польових робіт сільськогосподарськими підприємствами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування