Військовослужбовцям Яготинського району вручили відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції»

Дата: 04.02.2019 15:10
Кількість переглядів: 671

Фото без описуВідповідно до Указу Президента України від 17 лютого 2016 року №53/2016 «Про відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції», з метою гідного відзначення захисників суверенітету та територіальної цілісності України під час проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, установлено відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції».

2 лютого 2019 року у великому залі адміністрації голова Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановський, голова Яготинської районної ради П.В.Гайдай та військовий комісар Яготинського районного військового комісаріату А.В.Власюк виконали почесну місію, вручивши почесні нагороди військовослужбовцям Яготинського району.

Варто відзначити, що відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції» отримають п’ятдесят учасників антитерористичної операції Яготинського району, частина з яких завітали на зібрання та отримали нагороду з рук районного керівництва та військового комісара.

Голова Яготинської райдержадміністрації В.С.Шмигановський наголосив на особистому внеску кожного із військовослужбовців у справу захисту України від зовнішнього агресора, подякував їм за відданість батьківщині. Поцікавився, яка кількість ветеранів АТО не отримали земельні ділянки та які на те є причини. Зі слів голови ГО «Асоціація учасників АТО» Ю.Г.П’яти на сьогодні близько 70 учасників АТО не отримали земельні ділянки.

Зі свого боку, очільник району пообіцяв всіляко допомагати учасникам АТО в отриманні пільг, вирішенні питань отримання земельних ділянок під ОСГ, лікуванні та проходження реабілітації. "Двері мого службового кабінету для Вас завжди відкриті" - підкреслив Василь Степанович.

Не оминули учасники зустрічі надзвичайно важливе питання психологічної реабілітації і адаптації учасників бойових дій.

Голова Яготинської районної ради П.В.Гайдай звертаючись до присутніх звернув увагу на патріотичне виховання молоді та школярів, а також культурно-просвітницьку роботу патріотичного змісту серед громадськості, адже кожен з присутніх військовослужбовців – Герой, який своїм прикладом героїзму, любові до батьківщини міг би поділитись з підростаючим поколінням.

Після завершення офіційної частини відбулось засідання громадської організації «Асоціація учасників АТО».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування