Перший заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко провела нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації

Дата: 08.01.2019 15:08
Кількість переглядів: 797

Фото без описуПід керівництвом першого заступника голови адміністрації Т.П.Сухенко відбулась нарада за участі керівників структурних підрозділів адміністрації. На порядок денний наради виносились наступні питання:

1.Про підготовку та проведення перевірки виконання Яготинською міською радою делегованих повноважень.

2.Про підготовку публічного звіту голови Яготинської районної державної адміністрації за 2018 рік.

3. Про планування роботи структурних підрозділів Яготинської районної державної адміністрації.

4. Про наповнення офіційного сайту Яготинської районної державної адміністрації.

5. Про дотримання вимог інструкції з діловодства в апараті та структурних підрозділах Яготинської  районної державної адміністрації (розпорядження Яготинської райдержадміністрації від 29.12.2018 №494) щодо документування управлінської інформації.

Наказом Національного Агентства України з питань державної служби від 22.12.2016 №277 «Про затвердження Типового порядку проведення публічного звіту керівника органу виконавчої влади» передбачено проведення до 25 лютого поточного року звіту органу виконавчої влади про свою діяльність за попередній рік. Відтак керівникам структурних підрозділів адміністрації надано доручення в термін до 22 січня 2019 року надати інформацію про проведену роботу за 2018 рік для узагальнення та підготовку звіту.

Начальник відділу організаційно-аналітичного забезпечення та роботи з органами місцевого самоврядування апарату адміністрації Є.Х.Осьмак звернулась до присутніх з відповідальністю ставиться до підготовки місячних, квартальних планів роботи відділів, в планах вказувати актуальні питання, що можуть бути розглянуті на засіданні колегії Яготинської районної державної адміністрації та апаратних нарадах при голові адміністрації. В разі проведень засідань комісій, нарад,зустрічей інформувати відділ організаційно-аналітичного забезпечення та роботи з органами місцевого самоврядування з метою внесення змін до плану роботи райдержадміністрації на наступний день.

Перший заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко зазначила, що доступність і відкритість є обов’язковою умовою діяльності органів виконавчої влади, а тому звернула увагу на інформаційне наповнення веб-сайту райдержадміністрації.

За підсумками наради перший заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко, надала ряд доручень керівникам структурних підрозділів та вкотре наголосила на дотриманні виконавської дисципліни.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування