«Міс Яготин - 2019»

Дата: 10.06.2019 15:05
Кількість переглядів: 616

Фото без описуУ суботу, 8 червня, в районному Будинку культури  відбувся конкурс краси серед школярок «Міс Яготин - 2019».

В конкурсі взяли  участь 8 чарівних дівчаток, які боролися за перемогу у шести конкурсах. В конкурсі взяли участь: Стеценко Рая, Дорошенко Вікторія, Карамі Надя, Ігнатенко Вікторія, Прусс Дар`я, Корнелюк Ольга, Гета Анна, Крівцова Яна.

Жителі і гості міста, численні вболівальники та групи підтримки, групи фанатів своїх кумирок – вщент заповнили зал районного будинку, аби підтримати красунь.

Усю майстерність, старанність, неповторність та артистичність  дівчат  оцінювало  журі  у  складі представників органів влади, організаторів конкурсу та професіоналів модельного бізнесу.

Окрасою свята слали виступи колективу NEW LIFE, керівник Євгенія Бєлоцька.

Ще на початку конкурсу зал був повністю розділений на вісім секторів, і кожен уболівав за свою красуню. Кінець же свята був справді феєричним — глядацька аудиторія зірвалася бурхливими оплесками, адже на сцені з’явилися їхні головні фаворитки для отримання нагороди кращих з кращих.

Тож, за підсумками, титул «Міс глядацьких симпатій» та титул «Другої віце - міс» отримала Ольга Корнелюк, Вікторія Дорошенко зупинилася за крок від «головної корони» та була обрана «Першою віце - міс». Переможницею ж стала Рая Стеценко, яка віднині цілий рік буде обличчям нашого міста.

Міс Чарівність - Надя Карамі;

Міс Індивідуальність - Вікторія Ігнатенко;

Міс Ніжність - Рая Стеценко;

Міс Енергійність - Вікторія Дорошенко;

Міс Посмішка - Ольга Корнелюк;

Міс Скромність - Яна Крівцова;

Міс Артистичність - Дар`я Прусс;

Міс Грація - Анна Гета.

На згадку про незабутню подію у їхньому житті дівчата отримали гарні діадеми, стрічки та чудові подарунки.

Яготиньска районна державна адміністрація висловлює щиру подяку Євгенії Бєлоцькій за організацію та проведення конкурсу "Міс Яготин - 2019".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування