Відбулась нарада з питань готовності до сінньо-зимового періоду 2018/2019 років

Дата: 23.10.2018 15:05
Кількість переглядів: 631

Фото без описуДля забезпечення сталого функціонування району в осінньо-зимовий період під керівництвом першого заступника голови адміністрації Т.П.Сухенко відбулась розширена нарада за участі міського голови Н.М.Дзюби, голів виконавчих комітетів сільських рад та керівників підприємств, установ, організацій.

В рамках наради присутні розглянули ряд питань, що стосувалися готовності до опалювального сезону та підготовки дорожньо-мостового господарства та спеціалізованої техніки до роботи під час погіршення погодних умов 2018-2019 років.

В ході наради голови виконавчих комітетів сільських рад прозвітували про проведені заходи з підготовки до ОЗП та початок опалювального сезону в закладах освіти та медицини.

Станом на 23 жовтня 2018 року 8 сільських рад уклали договори на розчистку снігу в зимовий період 2018/2019 року (Богданівська с.р., Годунівська с.р., Жоравська с.р., Лемешівська с.р., Панфильська с.р., Сулимівська с.р., Червонівська с.р., Черняхівська с.р.), 9 сільських рад уклали усну домовленість (Двірківщинська с.р., Засупоївська с.р., Капустинська с.р., Кулябівська с.р., Ничипорівська с.р., Райківщинська с.р., Супоївська с.р., Фарбованська с.р.).

Як доповіла, заступник міського голови О.І.Федина, на балансі КП «Комунальник» знаходиться 8 одиниць техніки (Трактор ЮМЗ – 2 од., Трактор МТЗ – 2 од., ЗІЛ 131, УРАЛ 5557 з РУМ, Екскавато ЕО 2621, МАЗ 4381), у штаті має 40 працівників яких буде задіяно до роботи в зимовий період, забезпеченість ПСС становить 650 т – піску, 90т – солі., паливно-мастильні матеріали закуповуються за необхідністю.

Яготинською ЖЕК проведено роботи з підготовки снігоочисної техніки та суміші піску-солі для утримання прибудинкових територій, а саме  30т – піску та 250 кг – солі.

КП Яготинської міської ради «Міськсвітло» провело облаштування вуличного освітлення по вулицях та провулках, а саме: по вул. Кільцева – 0,8 км, протягом жовтня планується проведення робіт по пров. Мазепи 0,15 км та пров. Яблуневому 0,15 км. Проведено заміну натрієвих ліхтарів на світлодіодні по вулицях міста  - 650 шт.

В ході наради також піднімалися питання, щодо відновлення опалення в Панфильському та Жоравському будинках культури, роботи «Укртелекому» по ремонту телефонного зв’язку в населених пунктах району і тд.

Тривало жваве обговорення кожного питання порядку денного. У цілому нарада пройшла плідно і конструктивно.

На завершення Т.П.Сухенко подякувала присутнім за конструктивний діалог та висловила сподівання, що осінньо-зимовий період пройде стабільно.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування