В рамках акції «Запобігти Врятувати Допомогти» проведено екскурсію учням Двірківщинського НВК  в 28-ДПРЧ м. Яготин

Дата: 06.06.2019 15:04
Кількість переглядів: 462

06 червня 2019 року Яготинським районним сектором спільно з 28-ДПРЧ м. Яготин в рамках акції «Запобігти Врятувати Допомогти» проведено екскурсію учням Двірківщинського НВК  в 28-ДПРЧ м. Яготин

Під час заходу діти мали нагоду побачити спеціальну техніку, яку вогнеборці використовують при виконанні завдань за призначенням, бойовий одяг рятувальників та аварійно-рятувальне обладнання. В кожного з присутніх була можливість приміряти каску пожежного та посидіти за кермом автомобіля.

Діти із задоволенням розглядали пожежну техніку та знайомились з роботою рятувальників.

Фахівці Служби порятунку «101» нагадали дітям правила пожежної безпеки у побуті, наголосили на недопущенні випадків виникнення пожеж через необережне поводження з вогнем, також розповіли правила поведінки під час відпочинку у лісі та на водоймах.

Окрему увагу було приділено ознайомленню дітей з алгоритмом дій при виявленні підозрілих предметів на вулиці. Дітям пояснили, що в такій ситуації необхідно попередити перехожих про можливу небезпеку, а головне в жодному разі не чіпати знахідку.

На завершення зустрічі рятувальники роздали дітям інформативні листівки на тематику безпеки життєдіяльності й закликали їх неухильно дотримуватись правил безпеки у літній період.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування