День цивільного захисту в Ничипорівському НВК

Дата: 20.09.2018 14:59
Кількість переглядів: 581

20 вересня 2018 року інспекторським складом Яготинського районного  сектору в рамках «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» та з метою практичного відпрацювання учасниками навчально-виховного процесу порядку дій на випадок  виникнення надзвичайних ситуацій, виявлення підозрілих предметів взято участь в проведенні Ничипорівським НВК с. Ничипорівка Дня цивільного захисту.

 

 Проведено розширений урок з учнями початкових класів на теми: «Надзвичайні ситуації. Мої дії», «Увага небезпечні хімічні речовини», «Попередження пожеж в екосистемах»,  «Надзвичайні ситуації. Небезпечні предмети», «Учням про цивільну оборону України», «Найпростіші засоби захисту органів дихання».

Після розширеного уроку у закладі було оголошено навчальну тривогу «Увага всім!». Весь навчальний заклад був евакуйований на спортивний майданчик. Під час евакуації  навчально-виховного комплексу, співробітники ДСНС спостерігали як педагоги, учні, вихованці ДНЗ та працівники закладу провели навчальну евакуацію і продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування