В Яготині триває поточний аварійний ямковий ремонт дороги по вулиці Незалежності

Дата: 20.09.2018 14:50
Кількість переглядів: 609

Фото без описуСьогодні однією з актуальних та найбільш болючих тем для жителів Яготинщини, як в цілому і для всієї України, – є тема капітального ремонту доріг та утримання їх в належному стані. Тож цілком закономірно, що проблеми у сфері дорожнього господарства завжди знаходяться в центрі уваги місцевої влади, зокрема і Яготинської районної державної адміністрації.

 

Так, ще з 5 вересня працівниками Переяслав-Хмельницької філії «Київське ДЕУ» ДП «Київський облдорупр» було розпочато універсальний ямковий ремонт Київського шляху, який почали проводити за сприяння заступника голови Київської територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «СОЛІДАРНІСТЬ», колишнього Генпрокурора України Віталія Яреми.

Як вже повідомлялося у районній газеті, поточний ремонт проводиться струменевим методом із застосуванням бітумної емульсії за допомогою спеціального обладнання, яке призначене для ремонту тріщин, вибоїн та інших деформацій асфальтобетонного покриття. Вибоїни на дорозі спочатку очищають, видуваючи з ям сміття і пил, а потім заливають спеціальною смоляною емульсією та засипають дрібним щебенем. У такий спосіб дорожнє покриття відремонтували, починаючи від траси Київ-Харків до в’їзду в райцентр.

На сьогоднішній день в Яготині продовжується поточний ремонт доріг. Так, наприклад, вже частково здійснений відповідний поточний аварійний ямковий ремонт дороги по вулиці Незалежності для покращення стану дорожнього покриття.

Сподіваємося, що погодні умови сприятимуть виконанню ремонтних робіт, і до Покрови вдасться покращити стан автошляхів міста та району загалом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування