Голова адміністрації В.С.Шмигановський провів нараду з керівниками закладів охорони здоров'я

Дата: 30.01.2019 14:49
Кількість переглядів: 684

Фото без описуЗдоров’я нації – один із важливих показників соціально-економічного розвитку сучасної держави. Питання його збереження є, перш за все, питанням переорієнтаційної роботи медичної галузі в напрямку активного впровадження здорового способу життя, попередження та виявлення захворювань на стадії, коли боротьба з недугою є найбільш ефективною і найменш затратною, залучення нового медичного обладнання.

30 січня, голова адміністрації В.С.Шмигановський провів чергову нараду щодо впровадження медичної реформи в Яготинському районі. Участь у нараді взяли головний лікар комунального некомерційного підприємства «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» І.І. Сахно та в.о. головного лікаря КНП «Яготинська центральна районна лікарня» П.М.Гавриленко.

В ході наради присутні обговорили питання, що стосувалися капітального ремонту Годунівського фельдшерського пункту, дотримання температурного режиму в закладах охорони здоров’я, ремонту водопровідно- каналізаційної мережі в Яготинській центральній районній лікарні.

Підводячи підсумки наради голова адміністрації В.С.Шмигановський вкотре акцентував увагу присутніх на ввічливому ставленні до пацієнтів.

«Я переконаний, що медичні заклади Яготинського району мають бути найкращими в Київській області, щоб кожен житель міста та району був забезпечений кваліфікованою медичною допомогою. Хочу запевнити, що районна влада докладатиме максимум зусиль, щоб вирішити нагальні питання галузі» - відзначив Василь Степанович.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування