Фестиваль « З війни до миру. Повернення…»

Дата: 26.09.2018 14:46
Кількість переглядів: 641

Вони – ВОЇНИ. Війна  розділила їх життя та життя їх родин на "до" і "після".  За їх плечима - жах війни, поранення, загибель товаришів, вихід з оточення, а можливо й полон! Їх тіло болить від ран, а душу та серце ятрять спогади, сумніви  та гнів! А в думках постійні питання:   "Як повернутись у мирне життя, коли душою, серцем та думками постійно на  війні, бо пройшли  крізь пекло?!  Як своїми словами та діями не злякати дітей, не поранити душі рідних та оточуючих? З чого почати ПОВЕРНЕННЯ? "

 

Тільки об'єднавши зусилля, звернувшись до фахівців в області соціально-психологічної адаптації та реабілітації, до медиків, фахівців в області навчання та подальшого працевлаштування, до тих ВОЇНІВ, які вже пройшли шлях ПОВЕРНЕННЯ ,   віднайшли сили та можливості, навіть,  організувати та розпочати свій бізнес, просто до небайдужих людей та волонтерів, які готові у будь-який час допомогти та  підставити дружнє плече для опори, щоб разом подолати всі перепони і перешкоди на шляху до ПОВЕРНЕННЯ в мирне життя!

Фестиваль «З війни до миру. Повернення…»  є одним з тих заходів, які допомагають Воїнам, їх родинам побачити, навчитись, зрозуміти, як безболісно подолати шлях ПОВЕРНЕННЯ до мирного життя. Родинам загиблих відчути піклування,шану  та повагу.

Районний фестиваль «З війни до миру. Повернення…».

Головні організатори:

Києво - Святошинська  районна адміністрація та Києво - Святошинська районна рада. За підтримки Мирослави Смірнової та Вадима Гедульянова.

Співорганізатори:

ГО  “ Боярка - АТО ” та   ГС “Федерація ГО учасників АТО Київщини”.

Підтримка:

Спілки учасників, ветеранів, інвалідів АТО Київської області.

Інформаційна підтримка:

КОДА, КОР.

Дата і місце проведення:

 06 жовтня  2018 року,   м.Боярка, вул.Соборності,36, початок о  13:00 годині.

Мета Фестивалю - дати можливість воїнам зустрітись, поспілкуватись, згадати бойових товаришів,  розповісти молоді про бойові подвиги побратимів, показати військову виправку, навчити молодь своєчасно надавати першу домедичну допомогу, отримати нові  знання в області соціально-психологічної адаптації та реабілітації, працевлаштування, юриспруденції,  відкриття та ведення бізнесу, та усім разом, подолавши всі перепони та перешкоди, знайти шлях до ПОВЕРНЕННЯ в мирне життя!

Цільова аудиторія:

Учасники АТО та ООС, воїни - добровольці, члени їх родин, члени родин загиблих, учасники Революції Гідності, члени родин загиблих героїв Небесної Сотні та волонтери Києво-Святошинського району та Київської області.

 

 На фестивалі «З війни до миру. Повернення…» будуть працювати тематичні майданчики для воїнів та членів їх родин, членів родин загиблих, учасників Революції Гідності, членів родин загиблих героїв Небесної Сотні та волонтерів, де буде можливість отримати кваліфіковану допомогу юристів, психологів, реабілітологів, медичних працівників, представників соціальних управлінь  Києво-Святошинського району та соціальних департаментів області.

Можна буде  ознайомитись з програмами та роботою  організацій державного, обласного та районного рівня, які опікуються ветеранами, діючими воїнами ООС та їх сім’ями.

Отримати інформацію про можливе працевлаштування та перекваліфікацію, створення власної справи, в цьому допоможуть та поділяться власним досвідом ветерани, які відкрили  власну справи та успішно працюють, а також фахівці з цього направлення.

Отримати поради та інформацію, щодо нових Законів України, які стосуються ветеранів війни та членів сімей загиблих у спеціалістів з юридичних питань.

Поспілкуватись з фахівцями соціально-психологічної адаптації та отримати поради у вирішенні тієї чи іншої ситуації.

На Фестивалі буде окремий великий майданчик для дітей.

На цьому майданчику будуть розташовані локації майстер-класів з малювання, де купажу, аквагриму,  виготовлення орігамі, будуть проводитись  всілякі веселі конкурси. Буде працювати безкоштовний батут. Буде багато призів та  смаколиків.

Також на Фестивалі буде виставка військової техніки та зброї. 

Показові виступи кінологів.

Парамедики, які не один раз працювали в зоні бойових дій та рятували життя воїнам, навчать всіх бажаючих азам тактичної медицини та наданню першої домедичної допомоги.

В концертній програмі Фестивалю будуть брати участь художні колективи та виконавці Києво-Святошинського району, учасники АТО Київської області та відомі українські гурти « Широкий лан», «KOZAK SYSTEM», «Нумер 482».

І, звичайно, всі гості Фестивалю зможуть безкоштовно почастувати обідні страви, які приготовлені у польових кухнях військовими кухарями НГУ,  волонтерами Києво-Святошинського району та Київської області та поласувати різноманітними смаколиками, що виробляються на підприємствах  району та області.

 

Фестиваль відбудеться  06 жовтня  2018 року,   м.Боярка, за адресою: вул.Соборності, 36, початок о  13:00 годині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування