Ближче до людей

Дата: 23.01.2019 14:45
Кількість переглядів: 389

Фото без описуТериторіальні сервісні центри РСЦ МВС в Київській області надають широкий спектр послуг. На Київщині працює 9 територіальних сервісних центрів - у Баришівці, Білій Церкві, Броварах, Бучі, Вишгороді, в Софіївській Борщагівці Києво-Святошинського району, у Винарівці Ставищенського району, в Обухові та в Переяславі-Хмельницькому. Щодня їх працівники надають понад 650 послуг. Також віддалені населені пункт и, де немає стаціонарних ТСЦ, обслуговують мобільні сервісні центри. Користуючись можливістю отримати послуги в  мобільних сервісних центрах МВС,  автовласники  суттєво  заощаджують час  і кошти на подолання шляху   до найближчого стаціонарного ТСЦ.

Пересувний сервіс на базі нового комфортного мікроавтобуса Renault Master має сучасне обладнання, за допомогою якого фахівці надають громадянам найпопулярніші державні послуги: 

Жителі  віддалених містечок, селищ  і сіл Київської області вже встигли оцінити швидкість та зручність надання адміністративних послуг та поділитись своїми враженнями  від  високої якості обслуговування  зі своїми друзями.

У 2018 році,  за підсумками роботи мобільного сервісного центру, до органів місцевого самоврядування надійшло 1 966 запитів про необхідність отримання послуг МВС.  Стільки ж виїздів здійснив наш «сервіс на колесах» у Миронівку, Кагарлик, Фастів і  Богуслав. Це – на третину рейсів більше, ніж було 2017 року.  За допомогою пересувного центру   жителі Київщини зареєстрували або перереєстрували 1 073  транспортні засоби, 189 осіб замінили посвідчення водія,  704  людини надали запити на отримання  довідки про відсутність (наявність) судимості.

 

У мобільному сервісному центрі з 10:00 до 16:00 громадян обслуговують два адміністратори та фахівець Експертної служби МВС.

Дні роботи: середа, четвер, п’ятниця.

Адреси та графік надання послуг мобільним сервісним центром МВС можна знайти за посиланням. Графік оновлюється на сайті http://kyivobl.hsc.gov.ua в останні робочі дні місяця.

Збираючись до МСЦ, уважно знайомтесь з переліком необхідних документів для отримання тієї чи іншої послуги!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування