Реалізація наскрізної змістової лінії

Дата: 05.11.2018 14:38
Кількість переглядів: 577

02 листопада 2018 року на базі районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської  районної державної  адміністрації методистом РМК Ганжою С.І. проведено семінар – практикум педагогічної майстерності «Я роблю це так …» вчителів біології з теми «Реалізація наскрізної змістової лінії «Екологічна безпека та сталий розвиток».

Фото без описуТема надзвичайно актуальна. Адже серед десятків глобальних проблем людства вирізняється й екологічна.  Нерозумне корисливе ставлення людини до природи спричинило не лише порушення екологічної рівноваги, а й екологічну кризу. Сучасна екологічна ситуація в Україні, як і у світі в цілому, характеризується як кризова.

Одним з основних шляхів розв’язання екологічної проблеми є екологічна освіта, просвіта, виховання.

Вчителі біології поділилися досвідом використання у своїй роботі різних форм, методів, прийомів з метою формування в учнів соціальної активності, відповідальності та екологічної свідомості, готовності брати участь у вирішенні питань збереження довкілля й розвитку суспільства, усвідомлення важливості сталого розвитку ля майбутніх поколінь.

У рамках семінару з метою ознайомлення зі специфікою роботи підприємства та використання водних ресурсів Яготинщини  учасники семінару відвідали Яготинський водоканал.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування