Рейд «Дозвілля молоді» Яготинщини

Дата: 01.10.2018 14:28
Кількість переглядів: 546

Фото без описуЗа участі працівників Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді,служби у справах дітей та сім’ї, сектору культури національностей та релігій Яготинської районної державної адміністрації, спільно із  інспектором з ювенальної превенції Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області організовано та проведено рейд «Дозвілля молоді».

 

Рейдовою групою охоплені місця дозвілля молоді та  магазини - кафе Яготинського району, а саме сіл Лозовий Яр, Червоне, Гензерівка, Лемешівка, Годунівка та Жоравка. Слід зазначити, що в сільських будинках культури проводились вечори відпочинку для молоді, перегляд кінофільмів, дискотеки та змагання по настільному тенісу, більярду.

Представниками рейдової групи розповсюджено серед молоді рекламні буклети, щодо запобігання негативних звичок (вживання алкоголю, тютюнопаління) в молодіжному середовищі.  

Не можна оминути і негативні речі, в селі Годунівка на зупинці була виявлена компанія молоді, яка розпивала алкогольні напої.

З молоддю проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо належної поведінки в громадських місцях, шкідливості вживання алкогольних напоїв. Також попереджено про адміністративну відповідальність.

Яготинський  районний  ЦСССДМ

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування