ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ У НИЧИПОРІВСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ РАДІ

Дата: 14.12.2018 09:22
Кількість переглядів: 696

Фото без описуНа виконання розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації від 24.05.2017 №281 «Про невідкладні заходи щодо забезпечення законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, належної координації дій органів виконавчої влади у Київській області» з метою вивчення стану правопорядку в населених пунктах Яготинського району 13 грудня в приміщенні Ничипорівського будинку культури відбулися громадські слухань з питань охорони правопорядку.

Основною метою даного заходу є вивчення криміногенної ситуації в населеному пункті, дотримання законодавства та забезпечення охорони громадського порядку.

В громадських слуханнях взяли участь голова Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановський, т.в.о. голови Ничипорівської сільської ради С.М.Скорозвон, старший дільничий інспектор поліції Яготинського ВП Переяслав-Хмельницького ВПГУ НП у Київській області О.о.Сахно, провідний спеціаліст з оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами адміністрації Л.В.Блощинська- Котьонок, начальник відділу містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Г.О.Колозіна, головний спеціаліст відділу прийняття рішень, призначень виплат та компенсації УПЗН  адміністрації А.О. Іваніщенко, начальник відділу в Яготинському районі ГУ Держгеокадастру у Київській областію та актив села Ничипорівки.

В ході слухань громадяни активно порушували питання щодо створення ОТГ в Яготинському районі, виділення території під кладовище, роботи мельниці та пекарні, проведення оптимізації поштових відділень в Яготинському районі, освітлення в населених пунктах та забезпечення законності та правопорядку в Ничипорівській сільській раді.

За підсумками слухань, враховуючи всі пропозиції громади, відділком поліції буде розроблено відповідний план заходів щодо зниження рівня криміногенної обстановки на території Ничипорівської сільської ради, з визначенням пріоритетних завдань, порядку дій, відповідальних осіб, строків виконання.

Завдяки діалогу влади, поліції та громадян безпека життя мешканців значно покращиться, адже відбуватиметься миттєве реагування на всі правопорушення та вживатимуться необхідні заходи щодо їх ліквідації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування